Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

"Ruoka olkoon lääkkeesi ja lääkkeesi olkoon ruokasi" Hippokrates (460-377 eaa)

Yrtit ovat maailman vanhimpia lääkkeitä. Jo yli 2000 vuotta sitten ”länsimaisen lääketieteen isä”, nimeltään Hippokrates, kirjasi ja nimesi yli 2000 terveyteen vaikuttavaa yrttiä omaan kirjanpitoonsa, joista lähes 300 hän nimesi lääkkeenomaiseksi ja joilla hän totesi olevan sairauksia parantavia vaikutuksia. Myöhemmin Euroopassa eri maiden luostarit jatkoivat tätä tutkimusta ja kasvattivat rohdosyrttejä sekä opettivat talonpojat käyttämään yrttejä erilaisissa terveyttä tai sairautta hoitavissa tapauksissa. Munkit olivat 
oppineet, että yrtit ovat luonnollinen keino elimistön tasapainon ja immuniteetin korjaamiseksi, jolla voidaan tukea kehon omaa vastustuskykyä, aktivoida aineenvaihduntaa ja siten auttaa voittamaan sairaudet. 

Tiede on jo pitkään pyrkinyt jäljittelemään kasvien vaikuttavien aineiden koostumusta; eristämällä, kopioimalla (valmistus synteettinen eli keinotekoinen) ja sekoittamalla yrttien vaikuttavia aineita - saaden vaihtelevia tuloksia, pääsemättä kuitenkin harvoin edes lähelle yrttien luonnollisia vaikutuksia. Päämääränä taloudelliset edut, sekä kaupan keskittäminen ”yksiin käsiin”, luodaan koko ajan lisää lakeja ja säännöksiä, joilla koetetaan rajoittaa ja vaikeuttaa yrttien käyttöä ja estää jakamasta tietoa niiden terveydellisistä vaikutuksista. Länsimaisen lääketeollisuuden rajoituksien ja kiukun aihe on se, että ei voi saada yksioikeutta luonnonkasveihin, koska ei ole mahdollista patentoida yrttejä. 
Tulevaisuus on kuitenkin muuttumassa. Yhä useammat ihmiset ovat löytäneet yrttien myönteiset vaikutukset, ja samoin onneksi myös tutkijat ja tiedemiehet alkavat pikkuhiljaa ymmärtää, että kokonaisilla yrteillä (eikä vain yrtistä eristetyllä yksittäisellä aineella) on hämmästyttävä arvo ihmisille. Rohdosvalmisteita valmistetaan nykyisin kokoajan enemmän, tyytyväiset asiakkaat ovat kertoneet käyttökokemuksistaan ja näin luonnon yrteistä on uudelleen tulossa yhä suositumpia ja halutumpia hoitomuotoja. 
Vaihtoehtohoito käsitteenä on hyvin uusi ihmiskunnan kymmenien tuhansien vuosien mittaisessa historiassa. Kumpi oli ensin: muna vai kana? Jokainen miettiköön itsekseen, mikä on vaihtoehto ja mille. Kun mennään aikaa taaksepäin, niin vasta alle 150 vuotta sitten, tehdasvalmisteiset synteettiset lääkkeet tulivat vaihtoehdoiksi perinteisille luonnonlääkkeiden hoitomuodoille, joten kumpaa voidaan pitää vaihtoehtoja: luonnon lääkekasveja vai kemiallisia lääkkeitä. Toki kemiallisesti valmistetuissa lääkkeissä ja rokotteissa on ollut todella tärkeitä ja hyödyllisiä lääkkeitä sairauksia ja laajoja epidemioita vastaan – mutta mitä enemmän kemiallisia lääkkeitä käytetään, sitä voimakkaammiksi ja vastustuskykyisimmiksi myös virukset ja bakteerit tulevat, kun ne oppivat tunnistamaan kemiallisen lääkkeen kaavan ja vastustamaan sen aikaansaamaa vaikutusta. Joten lopputulos vai olla yllättävä, ja aiheuttaa todellisien superbakteerien ja superviruksien invaasion.
 
HUOM!
Nykyisen lainsäädännön mukaisesti ei saa enää kertoa tuotteiden vaikutuksesta sairauksiin tai terveydelle, jos tuote ei ole lääkkeitä rekisteröity, riippumatta siitä, mitä tutkimus-, arviointi tai kokemus osoittaa. Tämä on erittäin valitettavaa ja jopa outoa, koska on olemassa paljon tuotteita, yrttejä, rohdoskasveja ja aineita, joilla on todistetusti tehokas parantava vaikutus tiettyjä​​ sairauksia ja terveysongelmia                     hoidettaessa.  Yrttituotteen tai –sekoituksen rekisteröiminen lääkeaineeksi on kallista ja joskus jopa mahdotonta ilman lääketehtaiden kaltaista varallisuutta / vaikutusvaltaa. Mutta lakia on noudatettava meidänkin, siksi poistamamme kaikki "rikolliset" lauseet tältä sivustolta. Ja näin ollen, ei uusien säännösten mukaan mikään muu, kuin rekisteröity lääke, saa parantaa, hoitaa, lievittää, helpottaa, torjua, vähentää, auttaa jne mitään oireilua - sairauden hoidossa tai kivun lievityksessä.  Lue täältä http://www.evira.fi/files/attachments/fi/elaimet/rehut/oppaat/rehujen_merkintaopas.pdf linkistä kohta 11 sivulla 36
Suuri osa tuotteen sisältämien yrttien informatiivisesta osasta on poistettava nyt, ja asiakkaiden on nyt itse etsittävä tätä tietoa internetissä ja kirjoissa. Olemme hyvin pahoillamme tämän suuntaisesta sivustomme "kehittämisestä".
Uskaltaakohan enää edes sanoa ääneen: ”anna keholle sitä mitä siltä puuttuu, ja sillä on kyky korjata itsensä”! 
 *******************************
 
           Kaikkien Better Choice yrttisekoituksien sisältö mainittu 100% pakkauksen tuoteselostuksessa,
yrtteihin ei ole lisätty säilöntäaineita, eikä suolaa.
 
Yrtit pakataan muovipusseihin, postituksen helpottamiseksi.
Säilytä yrtit kuivassa ja viileässä, ja suojassa auringonvalolta. Jos säilytät yrttejä pidempään kuin 2 kk, suosittelen niiden siirtämistä paperipussiin tai pahvilaatikkoon ja säilytystä kuivassa, alle +15 asteisessa ja valolta suojatussa paikassa.
 
HUOM! Voimakkaiden rohdosyrttien käyttö kantaville tammoille on aina riski. Konsultoi aina hoitavan lääkärin kanssa, ennen kuin annat rohdosyrttejä kantavalle tammalle. Kuitenkin voi olla tilanteita, jolloin yrtit ovat pienempi riski tammalle, kuin kemialliset lääkkeet. Siksi jokainen tapaus tulee harkita erikseen.
Pidätämme oikeuden mahdollisiin sisällön muutoksiin, jos jokin yksittäinen yrtti on tilapäisesti loppu. Jos voimme korvata yrtin toisella vastaavalla, niin pakkauksen tuotteselosteessa on siitä maininta.