Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kliinoptiloliitti 750 g

Kärsiikö hevosesi ripulista tai mietitkö detoxkuuria suolistolle.

Zeoliitti luontainen rehun lisäaine, jonka vaikuttava aine on sedimenttiperäinen klinoptiloliitti.

Klinoptiloliitti kuuluu zeoliittien ryhmään, ja sitä louhitaan vulkaanisesta maaperästä. Sedimenttiperäinen klinoptiloliitti savi on täysin luonnollinen orgaaninen mineraalituote. Klinoptiloliittia esiintyy usein alueilla, joissa on tai on ollut tulivuorien vulkaanista toimintaa.

Klinoptiloliitilla on erityisen kiteisen rakenteensa vuoksi poikkeuksellisen tehokas kyky sitoa toksiineja, ammoniakkia ja kosteutta. Klinoptiloliitin korkea kationinvaihtokapasiteetti perustuu sen kiteiseen rakenteeseen ja luonnossa harvoin esiintyviin negatiivisesti varautuneihin mineraali-ioneihin.

Klinoptiloliittikiteet sitovat itseensä kaasuja, myrkkyjä ja raskasmetalli-ioneja ympäristöstään ja siten tarjoavat tehokkaan, tasapainoisen ja terveellisen ravinnon. Se on todettu monille eläinlajeille sopivaksi ja turvalliseksi lisäaineeksi ruokinnassa ja luonnonmukaisuutensa ansiosta sopii myös luomutuotantoon.

pakkaus 750 g

Annostus 1-2 rkl 2-3 x päivässä

Suosittelen sekoittamaan klinoptiliittisaven aina veteen, ja lisäämään esim. psyllium kuorirouheen joukkoon. Tämä tehostaa klinoptiliitin vaikutusta, sekä nopeuttaa haitallisien bakteerien poistumista elimistöstä.

Annostus 450-500 kg hevoselle 2 rkl klinoptiloliittia (ja 2 rkl psylliumkuorirouhetta) vispattuna hyvin litraan vettä  ja sekoitettuna rehuun, 2 x päivässä. 

Yhdessä Better Digestive yrttien kanssa erinomainen synerginen vaikutus!

Tuotteen paino: 0.75 kg

Hinta:5.90 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk