Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Psylliumkuori jauhe 750 g

Psylliumkuorirouhe on suoliston hoidossa ehdoton ykkönen, jos hevosesi kärsii toistuvista ähkyistä. Lisäämällä psylliumkuorirouhelimaa joka väkirehu annokseen, (sekoita 1 rkl ½ litraan lämmintä vettä, ja anna turvota) - näin helpotat hevosen suoliston toimintaa. Yhdessä Better Belly yrttien kanssa erinomainen yhdistelmä.

Jos hevosesi kärsii pitkittyneestä ripulista, niin suoliston pH tasapainottaja - bentoniittisavi yhdessä psylliumkuorirouheen kanssa auttaa saavuttamaan suoliston optimin pH-tasapainon. Tutustu myös Better pH Balance tuotteeseen. Oikean pH tasapainon saavuttaminen voi viedä hieman aikaa, jos ripulia on jatkunut jo kuukausia. Hoitoa tukee Better Feeling yrttisekoitus tai Better Digestive

Hiekan poistoon noudata eläinlääkärin antamia ohjeita! Suoliston puhdistukseen enintään viikon kuureina, korkeintaan kerran kuussa, ellei lääkäri toisin määrää:

- aikuisille hevosille päivittäin 40 g kuorijauhetta per 2 - 2½ litraan lämmintä vettä, ja anna turvota ja sekoita melassileikkeeseen tai pellavarouheeseen.

- varsoille päivittäin 20 - 25 g kuorijauhetta sekoitettuna 1 - 1½ litraan lämmintä vettä, ja anna turvota ja sekoita melassileikkeeseen tai pellavarouheeseen.

- ponit ja pienet hevoset päivittäin 20 - 30 g kuorijauhetta sekoitettuna 1 - 1½ litraan lämmintä vettä, ja anna turvota ja sekoita melassileikkeeseen tai pellavarouheeseen.

HUOM! Kuorirouhe turpoaa voimakkaasti, joten muista hevosen riittävä veden saanti.

Tuotteen paino: 0.75 kg

Hinta:13.70 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk