Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yksilöllinen

Valmistamme tilauksesta yksilöllisen yrttisekoituksen hevosesi tarpeisiin.

Yrteiksi kutsutaan kasveja, joita käytetään ravinnon lisäksi hoitamaan terveyttä. Luonnossa on ollut näitä hyvää tekeviä kasveja tarjolla läpi maailman historian, ja ne ovat aina kuuluneet tärkeänä osana hevosen perusravintoon. Vasta viimeisten parin vuosikymmenen ajan, ne ovat alkaneet kadota hevosen päivittäisestä ruoasta, luonnonlaitumien vähentyessä ja yksipuolisen viljellyn heinän tullessa tilalle.

Hevosten korsirehu, eli heinä on muuttunut luonnonmukaisesta sekaheinästä erittäin yksipuoliseksi, ja näin ollen terveyttä ja hyvinvointia ylläpitävät tärkeät luonnonkasvit puuttuvat päivittäisestä ravinnosta.

Huomioi, että yrtit eivät ole hevosen pääasiallista ravintoa, joka tarkoittaa energian lähdettä, vaan yrttien adaptogeenit ja fytokemikaalit, erilaiset karvasaineet, eteeriset öljyt sekä parkkihapot aktivoivat aineenvaihduntaa sekä lisäävät elimistön eri organismien vastustuskykyä esim. sairauksia, tulehduksia, stressiä ja ympäristön aiheuttamaa rasitusta vastaan. Jo pienikin säännöllinen päivittäinen annos voi olla riittävä määrä ja saa aikaan merkittävää muutosta hevosen käytökseen tai hyvinvointiin.

Kuivatut yrtit ovat usein voimakkaita, joten totuta hevosesi yrttien makuun pikkuhiljaa.

Tuotteita yhteensä 1 kpl

Yksilöllinen yrttisekoitus

yrtteja_mortterissa.jpg&width=400&height=500

Paino: 1 kg

Hinta: 17.90 € - 36.90 €